Egyedi fűszerezésű mustáraink már a SPAR-ban is elérhetőek!

Gál Zsolt Mesterszakács Manufaktúra

Nagy örömünkre szolgál megosztani Veletek a nagyszerű hírt, hogy a Mesterszakács Manufaktúra különleges, ízesített mustárait már számos SPAR üzletben is megvehetitek.

 

 

 

Ahogy már azt tudjátok, minden egyes termékünkbe becsempésszük a szakmai alázatosságunkat és ezen nem is fogunk változtatni. Hiszünk a magas minőségű alapanyagok használatában, nálunk mindennek ez az alapja, hogy színvonalas végterméket adhassunk Vásárlóinknak. Ebben a hozzáállásban hiszünk, nap mint nap így is dolgozunk és ez teszi a termékeket méltán népszerűvé a vásárlóink körében.

Mesterszakácsunk – Gál Zsolt – komoly tapasztalattal a háta mögött vágott bele az élelmiszer manufaktúrájába. Éttermi sous vide és konfitált húsokon edződött, így kifinomult érzéke van az ízekhez, a húsokon és zöldségeken kívül pedig a különleges szószokkal is foglalkozik.

Az egyedi fűszerezésű mustárok külön színfoltjai a gasztronómiának, szállodák és éttermek is előszeretettel választják vendégeik elbűvölésére. A készítmények az egészséges táplálkozás jegyében készülnek és nem tartalmaznak ipari adalékokat, sem bármilyen tartósítószert. A ‘Régiók Kincsei’ program keretén belül visszük el ezeket a különleges, egyedi, ízesített mustárokat a vásárlók felé! Termékeinket keresd a SPAR üzleteiben!

 


Forrás: https://www.spar.hu/regiokkincsei/gal-zsolt

Megosztás:

További bejegyzések

Hamarosan Valentin Nap!

Fogytán az idő, közeleg a február 14.-e és párjával minőségi időt töltene, esetleg meglepné egy gyertyafényes vacsorával? Forduljon hozzánk! Házhoz visszük a romantikát, kifejezetten erre

Helló Világ!

Kedves Vásárlóink! Mivel a mi házhozszállítási körünk le van korlátozva Fót, Dunakeszi és Mogyoród területeire, ezért gondoltunk egyet és összefogtunk a Kifli.hu Shop céggel, hogy