Hírek

2024. 09. 24. 09:49:45
Hat féle izesítésű grillkolbász, aminek a felét biztos nem ismered
Elkészültek legújabb sous-vide grillkolbászaink is, kíváló alapanyagokból, alacsony zsírtartalommal és minőségi elkészítéssel.
A hagyományos magyaros sertéskolbász és a citromos bajor csirkekolbász mellett megkóstolhatjátok a mediterrán marha, a vargányás kacsa, a felvidéki juhtúrós és a sörös káposztás sertés kolbászainkat. Ráadásul csak 1-2 perc priítást igényelnek csak serpenyőben vagy sütőben, emiatt szinte semmit nem veszít a súlyából.
A hagyományos magyaros sertéskolbász és a citromos bajor csirkekolbász mellett megkóstolhatjátok a mediterrán marha, a vargányás kacsa, a felvidéki juhtúrós és a sörös káposztás sertés kolbászainkat. Ráadásul csak 1-2 perc priítást igényelnek csak serpenyőben vagy sütőben, emiatt szinte semmit nem veszít a súlyából.

2024. 09. 24. 09:49:17
Olasz porchetta - sous vide módra
Régóta szerettük volna bolti kívánatunkat porchettával bővíteni, de eddig ezt csak Olaszországból tudtuk volna megvenni, a szállítással együtt magas áron. Most viszont húsüzemünkben kiélhetjük alkotói vagyáinkat és a vásárlóink számára is különleges kulinárist élményt biztosítunk a négy különböző ízvilágú, saját készítésű, sous-vide porchettánkkal.
Aszalt paradicsomos, aszalt szilvás, almás és zöldfűszeres. Otthon sütőben mindössze 1 órát kell pirítani 220 C fokon, és már kész is az aranybarnára és ropogósra sült különlegesség.
Aszalt paradicsomos, aszalt szilvás, almás és zöldfűszeres. Otthon sütőben mindössze 1 órát kell pirítani 220 C fokon, és már kész is az aranybarnára és ropogósra sült különlegesség.

2024. 09. 24. 09:48:51
Olasz porchetta - sous vide módra
Legújabb termékcsaládunk az olasz porcetta - sous vide változata - 5 különböző ízvilággal