Olasz porchetta - sous vide módra

Régóta szerettük volna bolti kívánatunkat porchettával bővíteni, de eddig ezt csak Olaszországból tudtuk volna megvenni, a szállítással együtt magas áron. Most viszont húsüzemünkben kiélhetjük alkotói vagyáinkat és a vásárlóink számára is különleges kulinárist élményt biztosítunk a négy különböző ízvilágú, saját készítésű, sous-vide porchettánkkal.
Aszalt paradicsomos, aszalt szilvás, almás és zöldfűszeres. Otthon sütőben mindössze 1 órát kell pirítani 220 C fokon, és már kész is az aranybarnára és ropogósra sült különlegesség.
Aszalt paradicsomos, aszalt szilvás, almás és zöldfűszeres. Otthon sütőben mindössze 1 órát kell pirítani 220 C fokon, és már kész is az aranybarnára és ropogósra sült különlegesség.