Olasz porchetta - sous vide módra

Olasz porchetta - sous vide módra
Legújabb termékcsaládunk az olasz porcetta - sous vide változata - 5 különböző ízvilággal
Régóta szerettünk volna az olasz sertéshúsból készül különlegességgel bővíteni boltjaink kínálatát, ehhez Olaszországból kellett volna rendelnünk, ami jócskán megemelné a termék eladási árát. Húsfeldolgozó üzemünkben viszont mi magunk is el tudjuk már készíteni, és így az alkotói szabadság előnyeit is élvezhetjük, és a vásárlóink is. Megálmodtuk az almás, az aszaltszilvás, az aszaltparadicsomos és medvehagymás porcettát. A sous-vide előkészítésnek hála, otthon már csak 1 órát kell sütni 220 C fokon, és el is készült a kíváló, aranybarnára és ropogósra sült különlegesség.
Tartalomhoz tartozó címkék: lorem ipsum dolor sit consectetur