Hat féle izesítésű grillkolbász, aminek a felét biztos nem ismered

Elkészültek legújabb sous-vide grillkolbászaink is, kíváló alapanyagokból, alacsony zsírtartalommal és minőségi elkészítéssel.
A hagyományos magyaros sertéskolbász és a citromos bajor csirkekolbász mellett megkóstolhatjátok a mediterrán marha, a vargányás kacsa, a felvidéki juhtúrós és a sörös káposztás sertés kolbászainkat. Ráadásul csak 1-2 perc priítást igényelnek csak serpenyőben vagy sütőben, emiatt szinte semmit nem veszít a súlyából.
A hagyományos magyaros sertéskolbász és a citromos bajor csirkekolbász mellett megkóstolhatjátok a mediterrán marha, a vargányás kacsa, a felvidéki juhtúrós és a sörös káposztás sertés kolbászainkat. Ráadásul csak 1-2 perc priítást igényelnek csak serpenyőben vagy sütőben, emiatt szinte semmit nem veszít a súlyából.