Leírás
Csont nélküli bőrös császárszalonnából, fűszerekkel és aszalt paradicsom hozzáadásával készül. Begöngyöljük kötözzük és utólag szuvidáljuk.
Összetevők: bőrös császárhús, étkezési só, őrölt feketebors, fokhagyma granulátum, aszalt paradicsom, bazsalikom,
A termék allergén anyagot, hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz.
Elkészítési javaslat: Sütőben 220-250°C-on minimum 20-25 percig ropogósra sütjük törekedjünk arra, hogy a bőr kellő képen kipattogjon és ropogóssá váljon.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Energiatartalom
Tápérték: 100 g
Energia 1669,4 kJ/399 kCal
Zsír 37.6 g
- amelyből telített zsírsavak 12.5 g
Szénhidrát 3 g
- amelyből cukor 1 g
Fehérje 12 g
Só 1.9 g
Élelmi rost 0 g